Miért éppen családállítás?

Mindig is alaposabb önismeretre vágytam, mert szerettem volna még nagyobb harmóniában lenni önmagammal és a világgal.

Tudatosabban szeretnék jelen lenni az életemben és a társas kapcsolataimban.

Érdekel a lélektan épp úgy, mint a spirituális nézőpontok.

Szeretem ismerni a bennünket mozgató láthatatlan erőket.

Végre egy hely, ahol használhatom a valóság tisztább, finomabb érzékelését.

22 évvel ezelőtt az első családállítás után döbbenten tapasztaltam, hogy nemcsak nálam jelentkezett a változás, hanem mindenkinél, aki kapcsolódott a témához, függetlenül attól, hogy tudott a családállítás tényéről, vagy sem.

Szeretem összekapcsolni a családállítás bölcsességét a hétköznapi és szakmai életem eddigi tapasztalataival.

Kinek ajánlom

Annak, aki úgy érzi, hogy elérkezett életében egy pont mikor a legjobb tudása, akarata, erőfeszítése ellenére ugyanabban a nehéz élethelyzetben találja magát és erre nincs racionális magyarázata, és a kiutat sem látja. 

Önmagukat író történetek

Olyan történet részleteket olvashatnak itt, amelyekkel munkám során találkoztam. A neveket, helyszíneket megváltoztattam. Ha mégis valami nagyon ismerősnek tűnik, az csak a véletlen, vagy a hasonló sorsmintázat eredménye.

„Az életünket a szüleinktől kaptuk, úgy ahogy azt adni tudták, és a szüleinket, a családot amiben élünk mi választottuk. Az élet a szüleinken, nagyszüleinken, dédszüleinken, ükszüleinken, szépszüleinken és a korábbi generációkon át érkezik meg hozzánk. Ezek a gyökereink. Akár elismerjük, akár nem, ez így van.

Hellinger meglátása szerint a családban csoport-lelkiismeret működik. Ha egy rendszer tagjai közül valakivel valami életbevágóan rossz történik, akkor másvalaki, rendszerint egy később született elkezd ugyanúgy élni, érezni és viselkedni, mintha az az ő története volna. Tudattalanul továbbviszi a múltat.”

Ha meg akarod ismerni a saját történeted, kattints ide!

„Gyógyító hatása van, ha a múltnak el szabad múlnia. Ilyenkor a továbbhaladásra összpontosul az erő.”
Bert Hellinger

Ha elég erős a szorítás ahhoz, hogy továbblépj, keress meg!